top of page

OM OSS

ORVING & GEORGET CASTING AB ÄR ETT STOCKHOLMSBASERAT CASTINGBOLAG SOM STARTADES 2021 AV ISABEL ORVING OCH JACQUELINE GEORGET.


ISABEL HAR SOM CASTARE, SAD OCH STATISTANSVARIG ARBETAT MED FLERTALET UPPMÄRKSAMMADE OCH PRISBELÖNTA PRODUKTIONER ÖVER HELA SVERIGE OCH HAR ERFARENHET AV ROLLSÄTTNING FÖR BÅDE FILM, TV OCH REKLAM. I SÖKANDET EFTER RÄTT SKÅDESPELARE HAR HON ARBETAT MED SÅVÄL DE STORA SVENSKA AGENTURERNA SOM STREETCASTING - ETT TILLVÄGAGÅNGSSÄTT SOM UPPSKATTAS AV UPPDRAGSGIVARE OCH MÖJLIGGÖR FÖR OKÄNDA TALANGER ATT UPPMÄRKSAMMAS.
JACQUELINE HAR SKÅDESPELARBAKGRUND OCH HAR MEDVERKAT I FLERA TEATERUPPSÄTTNINGAR, TV-PRODUKTIONER OCH REKLAMFILMER. HON EXAMINERAS VÅREN 2022 SOM TEATERVETARE VID STOCKHOLMS UNIVERSITET OCH HAR SOM CASTARE ROLLSATT ALLTIFRÅN DOKUMENTÄRFILM TILL REALITY.

VÅRA OLIKA ERFARENHETER ÄR EN VIKTIG TILLGÅNG OCH GARANTERAR EN BRED KOMPETENS DÅ VI HAR INSIKT I BÅDE SKÅDESPELARENS ARBETE OCH CASTINGPROCESSEN. VI ÄR VÄL MEDVETNA OM DE OLIKA BEHOV SOM UNDER EN CASTINGPROCESS BEHÖVER TILLGODOSES, DVS. BÅDE VAD PRODUKTIONSBOLAGEN OCH SKÅDESPELARNA BEHÖVER OCH FÖRVÄNTAR SIG. JUST DÄRFÖR KAN VI SKAPA OPTIMALA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR EN LYCKAD CASTING - FÖR ALLA INBLANDADE PARTER.

/ISABEL & JACQUELINE

bottom of page