top of page

Rätt skådespelare i rätt roll kan vara avgörande för en lyckad produktion. Med ett brett arbetssätt och bra insyn i dagens svenska skådespelarlandskap, hjälper vi er att hitta den ni söker, oavsett om det är den etablerade skådespelaren eller oupptäckta talangen.

Orving & Georget Casting AB är ett Stockholmsbaserat castingbolag som startades 2021 av Isabel Orving och Jacqueline Georget.


Isabel har som castare och statistansvarig arbetat med flertalet uppmärksammade och prisbelönta produktioner över hela Sverige och har erfarenhet av rollsättning för både film, TV och reklam. I sökandet efter rätt skådespelare har hon arbetat med såväl de stora svenska agenturerna som streetcasting - ett tillvägagångssätt som uppskattas av uppdragsgivare och möjliggör för okända talanger att uppmärksammas.
Jacqueline har skådespelarbakgrund och har medverkat i flera teateruppsättningar, TV-produktioner och reklamfilmer. Hon är examinerad teatervetare vid Stockholms Universitet och har som castare rollsatt alltifrån dokumentärfilm och reality till barnprogram.

Våra olika erfarenheter är en viktig tillgång och garanterar en bred kompetens då vi har insikt i både skådespelarens arbete och castingprocessen. Vi är väl medvetna om de olika behov som under en castingprocess behöver tillgodoses, dvs. både vad produktionsbolagen och skådespelarna behöver och förväntar sig. Just därför kan vi skapa optimala förutsättningar för en lyckad casting - för alla inblandade parter.

/Isabel & Jacqueline

bottom of page